Jom Bersama Hamas & Rakyat Palestin

Jom Bersama Hamas & Rakyat Palestin

Jan 12, 2009

BULETIN 12 JAN 2009

Assalamu'alaikum wm wbkh kpd pengunjung semua...

Situasi Di Ghazzah
Kini telah masuk minggu ke3 Yahudi mengganas di bumi Palestin, mengebom dan membunuh umat Islam tanpa mengenal belas kasihan. Telah ramai pejuang yang gugur syahid mempertahankan bumi suci ini, begitu juga ratusan orang awam termasuk wanita dan kanak-kanak turut terbunuh. Sama-samalah kita menyumbang apa yang terdaya untuk saudara kita di Ghazzah, termasuk bersolat hajat dan berdoa untuk kemenangan Islam dan kehancuran Yahudi. Sesungguhnya peperangan menentang Yahudi adalah peperangan agama, dan ia akan berterusan sehingga Islam menang ke atas Yahudi sebelum tibanya hari Qiamat. Peperangan ini juga adalah peperangan yang penuh dengan ke'ajaiban. Bagaimana mungkin penduduk Palestin yang hanya bersenjatakan batu mengusir Yahudi keluar dari Ghazzah dan Tebung Barat beberapa tahun lalu jika tidak dengan pertolongan Allah.

Allahu Akbar!!!Allahu Akbar!!!Allahu Akbar!!!


Program Bimbingan Usahawan-Kursus Asas Penternakan Kambing
Untuk makluman, masih terdapat beberapa kekosongan bagi Kursus Asas Penternakan Kambing yang dijadualkan pada 24 & 25 hb Januari ini, iaitu semasa cuti musim cuti perayaan Tahun Baru Cina. Bagi mereka yang berminat, sila hubungi kami segera untuk menempah tempat.

Sekian, terima kasih.

2 comments:

Faiz said...

A'kum en.suhaimi. Saya ingin sertai kursus ini. Saya telah buat pembayaran yuran kursus ke akaun public bank en.suhaimi pada 09.01.09. Nama saya Faiz no hp saya 012-8287678.

As-Sakinah Agro Farm said...

Wsalam Sdra Faiz,
Sila hadir jam 9 pagi di ladang kami di Hulu Langat, bawa slip pembayaran sekali. Kalau ada masaalah nak ke ladang saya, sila hbngi hp saya.

T/kasih.

Salam..
-Suhaimi-